Gratis zoekopdracht

Als allereerste op de hoogte van ons nieuwe aanbod? Schrijf je in!

Ben jij al een tijdje op zoek naar jouw droomwoning? Laat ons gratis met je mee zoeken! Vul je wensen in onderstaand formulier in en je ontvangt iedere dag het nieuwste aanbod in je mailbox. Helemaal kosteloos. Van ons én dat van collega-makelaars.

Vul jouw gratis zoekopdracht in

Nog eerder het exclusieve aanbod ontvangen?

Als je ons inschakelt als jouw aanhuur- of -koopmakelaar ontvang je het aanbod nog eerder én worden jouw belangen behartigd.
Benieuwd hoe dat werkt?

Blogs

Een eigen koophuis; welke kosten mag ik aftrekken?

Als u een koophuis gaat kopen, mag u de aankoopkosten aftrekken van uw belastbaar inkomen. Ook de kosten voor een aankoopmakelaar zijn aftrekbaar. Welke andere kosten mag u nog meer aftrekken? In deze blog leest u alles over de aftrekbare kosten bij de aankoop van een woning.

Lees verder »

Een woning huren; waar moet u als huurder rekening mee houden?

Wilt u een woning huren? Dan is het belangrijk om op verschillende punten te letten. Waar moet u nou precies op letten bij het huren van een woning? In dit blogartikel vertellen we u meer over de zaken waar u rekening mee moet houden. We geven tips en advies, zodat u straks precies weet hoe u de perfecte woning kunt huren.

Lees verder »

Verkoopmakelaar in Haarlem, waar op letten?

Bent u er klaar voor om uw huis te verkopen? Dan kunt u een makelaar inschakelen. Maar hoe vindt u de juiste verkoopmakelaar? Waar moet u op letten? Er zijn veel makelaars, hoe vindt u nu de juiste? Wij geven u 5 tips om een goede verkoopmakelaar te vinden.

Lees verder »

Neem contact met ons op