Blog van centraalmakelaardij

Bekijk koopwoningen direct als ze beschikbaar zijn met ons exclusieve woningaanbod. Met een aankoopmakelaar in de hand krijg je het aanbod al binnen voor het op Funda staat. En geef je jouw wensen door in onze woningzoeker, dan krijg je alleen de huizen in je inbox die het meest overeenkomen met waar jij naar op zoek bent.

Aankoop

Expats

Ik wil huren

 • Wilt u een woning huren? Dan is het belangrijk om op verschillende punten te letten. Waar moet u nou precies op letten bij het huren van een woning? In dit blogartikel vertellen we u meer over de zaken waar u rekening mee moet houden. We geven tips en advies, zodat u straks precies weet hoe u de perfecte woning kunt huren.

  Gepubliceerd op: 11-04-2022

 • Wilt u huren via een makelaar? Dat kan! In dit artikel vertellen we u in 5 stappen hoe dat precies werkt. Een makelaar helpt u bij het vinden van de juiste woning en zorgt ervoor dat de huurovereenkomst goed wordt afgesloten. Lees hier meer over!

  Gepubliceerd op: 08-29-2022

 • Wilt u graag een woning huren in Haarlem? Dan bent u hier aan het juiste adres. In dit artikel vertellen we u alles over het vinden en huren van een woning in deze prachtige stad. We vertellen waarom u een woning in Haarlem wilt huren, wat de voordelen van wonen in Haarlem zijn en we geven aan waar u op moet letten bij het zoeken naar een huurwoning.

  Gepubliceerd op: 02-20-2022

Verkoop

 • Bent u er klaar voor om uw huis te verkopen? Dan kunt u een makelaar inschakelen. Maar hoe vindt u de juiste verkoopmakelaar? Waar moet u op letten? Er zijn veel makelaars, hoe vindt u nu de juiste? Wij geven u 5 tips om een goede verkoopmakelaar te vinden.

  Gepubliceerd op: 10-23-2022

 • Als u uw huis wilt verkopen, is het aan te raden om een verkoopmakelaar in te inschakelen. Wat doet een verkoopmakelaar precies en hoeveel kost zo iemand? Dat verschilt per makelaar. In deze blog vertellen we u wat een verkoopmakelaar is en doet en ook waar de kosten voor een makelaar op worden gebaseerd.

  Gepubliceerd op: 09-09-2022

 • Uw huis verkopen zonder makelaar kan veel geld besparen, maar is het ook de juiste keuze? Er zijn veel dingen om rekening mee te houden voordat u een beslissing neemt. In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten over het verkopen van uw woning zonder makelaar.

  Gepubliceerd op: 04-14-2021

Woning beheer

Woning verhuur

 • Wanneer u een woning wilt gaan verhuren, is het van belang om goed op de hoogte te zijn van de regels rondom het betalen van belasting. Er zijn namelijk verschillende situaties mogelijk, afhankelijk van hoe u de woning gaat verhuren. In dit blogartikel vertellen we u alles over hoeveel belasting u moet betalen als u een woning verhuurt, en welke regelingen er gelden voor particuliere verhuurders.

  Gepubliceerd op: 08-15-2022

 • Als u op zoek bent naar manieren om wat extra geld te verdienen, kan het verhuren van uw huis een geweldige optie zijn. Er zijn echter een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u begint. In deze blogpost bespreken we 10 tips om uw huis veilig en efficiënt te verhuren.

  Gepubliceerd op: 06-29-2022

 • Wilt u uw huis met hypotheek verhuren? Het kan, maar er zijn wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. In deze blog leggen we uit wat de regels zijn, of u uw huis kunt verhuren zonder toestemming van de bank, waarom veel geldverstrekkers geen toestemming voor verhuur verlenen en ook nog wat de voor- en nadelen van verhuren met hypotheek zijn.

  Gepubliceerd op: 04-03-2022

Neem contact met ons op