Mogen wij jouw woning beheren?

Voorkom naheffing inkomstenbelasting en laat je woning professioneel beheren. Centraal Makelaardij heeft meer dan 15 jaar ervaring in woning- en vastgoedbeheer. Voor jou halen we alles uit de kast, zodat jij van verhuur tot beheer geheel achterover kunt leunen. Razendsnel verhuurd, zorgeloos beheerd, dat is waar het bij Centraal Makelaardij om draait.

Wil je een eerlijk vrijblijvend verhuuradvies van dé verhuurmakelaar?

Dit regelen wij voor je met woningbeheer

  • Verhuuradvies
  • Professionele online woningpresentatie
  • Screening van kandidaat huurder
  • Huurovereenkomst
  • Opnamerapportage met foto’s bij sleuteloverdracht
  • Financieel en administratief beheer
  • Technisch beheer inclusief 24-7 calamiteitendienst
  • Zicht op je rendement via je eigen inlog

Sta je op het punt je woning of ander vastgoed te verhuren? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. We denken graag met je mee!

Vastgoedbeheer in Haarlem, Amsterdam en omstreken

Je hebt ongetwijfeld al gemerkt dat er veel komt kijken bij het beheren van je vastgoed. Naast leukere taken zoals het innen van huur, omvat verhuur en beheer ook taken als het vinden van huurders, aansturen van klusjesmannen en bijhouden van je financiële administratie. Wil je wel de lusten maar niet de lasten? Dan nemen wij die laatste met liefde van je over.

Met meer dan 200 panden in het beheer, kunnen wij je goed ondersteunen in alles dat bij verhuur en beheer komt kijken. Wil je verbouwen, dan hebben wij verschillende aannemers waar we al jarenlang mee werken. Moet er iemand klaarstaan voor jou en je huurder? Ook daar kun je op rekenen. Ons netwerk is betrouwbaar en op ieder moment inzetbaar. Of er nu behoefte is aan een klusser, schoonmaker, taxateur, of hypotheekadviseur.

Vrijblijvend over praten met ons?

Kosteloos verhuuradvies

Wil jij de verhuur en het beheer van jouw pand in Haarlem, Amsterdam en omstreken uitbesteden? Laat ons geheel vrijblijvend meedenken, zodat je zelf kunt ervaren hoe een Centraal Makelaar te werk gaat.

Neem contact met ons op

Direct van start met de verhuur en het beheer van jouw woning? Neem dan snel contact met ons op. We komen vaak al binnen 24 uur bij je op de koffie voor een kennismakingsgesprek.

AFSPRAAK MAKEN VOOR WONINGBEHEER

Eerst even de wateren testen voordat je met ons in zee gaat? Plaats dan alvast je eerste, gratis zoekopdracht. Je ontvangt dan het aanbod van Centraal en onze collega-makelaars iedere dag in jouw mailbox.

Plan snel een afspraak

Onze makelaars

Rene van Westerop

Makelaar

Nick Klaassen

Verhuurmakelaar

Ervaringen klanten

Rene did a superb job in helping us secure the perfect home. He was extremely helpful, responsive and most importantly, gave us the advice we needed to close the deal. I highly recommend Rene.
Dhr. Bryan, Funda Score 10/10
Zeer goed, van begin tot einde.. Er werd snel geschakeld en goed onderhandeld. Communicatie verliep vlot, een erg fijne zakelijke sparring partner.
Dhr. Spiro , Funda Score 10/10
Hele prettige samenwerking gehad met Centraal Makelaardij. Zij hebben mij geholpen aan m’n droomwoning! Zou in het vervolg weer gebruik maken van de aankoopmakelaar service!
Dhr. van Luit, Funda Score 10/10

Werkwijze Centraal Makelaardij

Benieuwd wat je kunt verwachten met Centraal Makelaardij als vastgoedbeheerder? Lees hier meer over onze werkwijze.

1. Voorafgaand aan de verhuur

Je verhuur en beheer wordt een succes als we jouw wensen volledig in kaart hebben kunnen brengen. Daarom beginnen we met een goed voorgesprek en bepalen we samen de verhuurstrategie. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

2. Huurders zoeken

Iedere woning is anders, iedere huurder ook. Om de beste match voor jouw huis te vinden kun je rekenen op professionele marketing voor je huis en ons uitgebreide netwerk. Op die manier vinden we zelfs op korte termijn een fijne huurder voor jouw woning.

3. Huurovereenkomst afsluiten

Is de huurder eenmaal gevonden? Dan verzorgen wij een huurovereenkomst die aansluit op jouw wensen en de huidige wet- en regelgeving. Onze makelaar controleert de overeenkomst hierop. Als dit in orde is, teken je samen met de huurder de huurovereenkomst.

4. Vastgoed beheren

Is je huurder eenmaal verhuisd? Dan verzorgen wij het beheer van de woning. Dit omvat het financieel, administratief en technisch beheer van de woning, inclusief onze 24/7-calamiteitendienst!

Neem contact op

Plan vandaag nog een afspraak in voor hulp bij jouw woningbeheer. Centraal Makelaardij staat voor je klaar!

Blogs

Neem contact met ons op