Rene van Westerop

Makelaar | Eigenaar

“Mijn drive om voor elke opdrachtgever het allerbeste te realiseren, maakt dat we van iedere samenwerking een succes kunnen maken”

Of je nu verhuurder, verkoper, huurder of koper bent, ik wil je graag van de allerbeste service voorzien. Dat is mijn rol als eigenaar en makelaar, en daarom ben ik ook altijd onderweg. Dagelijks doe ik mijn werk met het grootste enthousiasme. Ik denk met veel liefde met je mee en heb een grote interesse in jou, mijn klant. Mijn drive om voor iedere opdrachtgever het allerbeste te realiseren maakt dat we van iedere samenwerking een succes kunnen maken. – Rene

Ook aangestoken worden door Rene’s enthousiasme? Plan je kop koffie snel in via ons contactformulier, of bel gerust!

Nick Klaassen

Verhuurmakelaar

“Ik ben altijd bereid om voor onze opdrachtgevers dat stapje extra te doen!”

Ben jij op zoek naar een nieuwe huurwoning? Dan sta ik voor je klaar. Ik zet altijd alles op alles om zo snel mogelijk een geschikte woning te vinden. Dat uit zich niet alleen in een actueel aanbod, ik ben ook altijd aanwezig tijdens bezichtigingen om jou alle ins en outs van de woning te laten zien. Ik streef continu naar de best mogelijke service, en ben voor jou bereid net dat stapje extra te doen! – Nick

Nick dat stapje extra laten zetten voor jouw nieuwe huurwoning? Bel naar ons kantoor, of plan je kop koffie met hem in via ons contactformulier.

Nathalie van Hoof

Backoffice medewerker

“Als alle voorbereidingen tot uiting komen in het eindresultaat, word ik gelukkig.”

Ik sta enthousiast en leergierig in het leven en ben bij Centraal verantwoordelijk voor alles achter te schermen. Van het telefonisch te woord staan en het beantwoorden van e-mails tot het inplannen van bezichtigingen en het online zetten van de woning. Ik geniet ervan wanneer alle voorbereiding goed gedaan is, waardoor de opdracht gestroomlijnd en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd wordt. – Nathalie

Wil jij ook dat jouw opdracht met zorg en toewijding wordt aangepakt door Nathalie? Bel dan direct naar ons kantoor!

Onze glasheldere missie

Onze missie is duurzaam: we willen leegstand voorkomen. Dus toen we zagen dat veel makelaars met een kortetermijnvisie werkten, alleen voor de commissie gingen en geen verantwoordelijkheid namen voor de lange termijn, realiseerden we dat er werk aan de winkel was. Daarom willen wij het anders doen voor onze opdrachtgevers. Wij willen vastgoed voor je laten werken. En daar helpen we je graag bij.

Centraal Makelaardij denkt met je mee. Al vanaf het voorstadium voor een verbouwing tot aan het verbluffende eindresultaat. Daarom raden we ook altijd aan in een vroeg stadium met ons kennis te maken en koffie te drinken. Of je nu meer wilt weten, vragen hebt of advies kunt gebruiken, aarzel niet en schakel ons direct in. We helpen je zo snel mogelijk op weg!

Zelf aan de slag met Centraal Makelaardij?

Blogs

  • Wanneer u een woning wilt gaan verhuren, is het van belang om goed op de hoogte te zijn van de regels rondom het betalen van belasting. Er zijn namelijk verschillende situaties mogelijk, afhankelijk van hoe u de woning gaat verhuren. In dit blogartikel vertellen we u alles over hoeveel belasting u moet betalen als u een woning verhuurt, en welke regelingen er gelden voor particuliere verhuurders.

    Gepubliceerd op: 08-15-2022

  • Als u op zoek bent naar manieren om wat extra geld te verdienen, kan het verhuren van uw huis een geweldige optie zijn. Er zijn echter een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u begint. In deze blogpost bespreken we 10 tips om uw huis veilig en efficiënt te verhuren.

    Gepubliceerd op: 06-29-2022

  • Wilt u uw huis verhuren aan expats in Haarlem? Of bent u benieuwd of het iets voor u is? Lees dan gauw verder, want wij geven u in deze blog 5 tips voor het verhuren van uw woning aan expats. Zo weet u precies waar expats op letten bij het huren van een woning en hoe u de beste deal sluit.

    Gepubliceerd op: 05-09-2022

Neem contact met ons op