Verkoopmakelaar Haarlem, Amsterdam e.o.

Verkoop jouw huis met Centraal Makelaardij!

De randstad is de populairste regio om in te wonen. En niet voor niets: steden als Haarlem en Amsterdam brengen ontzettend veel moois met zich mee. Iedere wijk is weer anders, en daarom zo uniek. Onze makelaars weten alles van de omgeving en geven je met gemak het beste advies over de verkoop van je woning. 

 

Bij Centraal Makelaardij heb je altijd één contactpersoon die voor de beste voorwaarden gaat voor jou als verkoper. Wij zien dat als iets vanzelfsprekends, omdat we alleen op die manier het beste resultaat voor jou kunnen behalen. Benieuwd hoe we dat doen?

Verkoop je huis met Centraal Makelaardij

Werkwijze verkoopmakelaar Haarlem, Amsterdam en omstreken

Voordat je het verkooptraject ingaat met ons, willen we eerst weten of het goed voelt. Daarom maken we met een kop koffie eerst kennis met elkaar. We bespreken je wensen, vragen je naar je vervolgstappen en stellen je vragen. Deze vragen zijn zo nu en dan kritisch, maar altijd bedoeld om voor jou de meest ideale oplossing te vinden. Die bespreken we uiteraard uitvoerig met je. 

Gaan we het verkooptraject in? Dan adviseert jouw verkoopmakelaar je in iedere fase. Ook richt hij zich op alle financiële, bouwkundige en juridische aspecten rondom de verkoop. In overleg met jou, regelen we wat er nodig is. En als we zelf initiatief moeten nemen, doen we dat ook, nadat we het bij jou voorgelegd hebben. Zo weet je tijdens het hele verkooptraject precies waar je aan toe bent.

Zo presenteren we jouw woning

De manier waarop jouw woning gepresenteerd wordt is cruciaal voor het verkoopsucces. Daarom doen we er alles aan om de bepalende factoren goed en aantrekkelijk vast te leggen. Hoe beter we dat doen, hoe groter de interesse zal zijn van potentiële woningkopers.

Wat kun je verwachten van de woningpresentatie?
Afspraak maken met een verkoopmakelaar

Eerst even de wateren testen voordat je met ons in zee gaat? Plaats dan alvast je eerste, gratis zoekopdracht. Je ontvangt dan het aanbod van Centraal en onze collega-makelaars iedere dag in jouw mailbox.

Neem contact met ons op

Direct van start met jouw verkoopmakelaar? Neem dan snel contact met ons op. We komen vaak al binnen 24 uur bij je op de koffie voor een kennismakingsgesprek.

Maak snel een afspraak

Onze makelaars

Rene van Westerop

Makelaar
Meer informatie

Nick Klaassen

Verhuurmakelaar
Meer informatie

Ervaringen klanten

Waarom Centraal Makelaardij

Onze makelaars hebben jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van woningen. Onze klantbeoordelingen (10,0 op Funda.nl) laten als geen ander zien dat we goed werk leveren. Benieuwd naar wie wij zijn? Lees alles over ons

Kennis van de lokale markt

Met meer dan vijftien jaar ervaring in Haarlem, Amsterdam en omstreken kennen wij alle ins en outs van de lokale markt. En met die kennis kunnen wij jou uitstekend adviseren over de verkoop van je huis. Het mag dan onze kennis zijn, jij bent het die ervan profiteert!

Nationale en internationale verkoop

Expats en investeerders uit het buitenland kunnen ook een geschikte partij voor jouw onroerend goed zijn. Wij verkopen daarom niet alleen nationaal, maar kunnen je ook internationaal ondersteunen bij de verkoop van je woning.

Blogs

Verkoopmakelaar in Haarlem, waar op letten?

Bent u er klaar voor om uw huis te verkopen? Dan kunt u een makelaar inschakelen. Maar hoe vindt u de juiste verkoopmakelaar? Waar moet u op letten? Er zijn veel makelaars, hoe vindt u nu de juiste? Wij geven u 5 tips om een goede verkoopmakelaar te vinden.

Lees verder »

Wat doet een verkoopmakelaar nou precies?

Als u uw huis wilt verkopen, is het aan te raden om een verkoopmakelaar in te inschakelen. Wat doet een verkoopmakelaar precies en hoeveel kost zo iemand? Dat verschilt per makelaar. In deze blog vertellen we u wat een verkoopmakelaar is en doet en ook waar de kosten voor een makelaar op worden gebaseerd.

Lees verder »

Neem contact met ons op