Samen vinden we jouw droomhuis

Laat je begeleiden door onze aankoopmakelaars bij het zoeken én vinden van jouw droomhuis. Gevonden? Dan krijg je ondersteuning bij de onderhandeling over de aankoop. Jouw makelaar geeft je onmisbaar, professioneel advies en ondersteunt je alsof het zijn eigen woning is.

Als aankoopmakelaar kunnen wij je ondersteunen bij het vinden van een huis in Haarlem, Amsterdam en omliggende gemeentes. Je kunt onze makelaars zelfs in de avonduren en op zaterdag bereiken voor vragen en afspraken. Maak vrijblijvend je afspraak met één van onze makelaars via het contactformulier of bel ons.

Jouw aankoopmakelaar in Haarlem, Amsterdam en omstreken

  • Altijd als eerste op de hoogte van het aanbod vóór Funda
  • Gratis kennismakingsgesprek om wensen te bespreken
  • Professioneel advies vanuit diepgaande kennis van de markt en regio
  • Aankoopstrategie en onderhandelingsstrategie op maat

Exclusief woningaanbod

Bekijk koopwoningen direct als ze beschikbaar zijn met ons exclusieve woningaanbod. Met een aankoopmakelaar in de hand krijg je het aanbod al binnen voor het op Funda staat. En geef je jouw wensen door in onze woningzoeker, dan krijg je alleen de huizen in je inbox die het meest overeenkomen met waar jij naar op zoek bent.

Is jouw oog op een huis gevallen? Dan laat je dit zo snel mogelijk aan jouw aankoopmakelaar weten. Die plant direct een bezichtiging voor je in en helpt je aan een vroege bieding kans. Zo wordt de kans op het vinden van je droomhuis wel heel groot!

Voordelen van jouw aankoopmakelaar

  • Altijd één contactpersoon
  • Up-to-date woningaanbod op maat
  • Evaluatie en beoordeling van je potentiële koopwoning
  • Uitstekende kennis van de (lokale) woningmarkt
  • Sterke onderhandelaars, uiteraard geheel in jouw voordeel
  • Afhandeling van zoektocht tot en met koopcontract

Plaats een gratis eerste zoekopdracht

Eerst even de wateren testen voordat je met ons in zee gaat? Plaats dan alvast je eerste, gratis zoekopdracht. Je ontvangt dan het aanbod van Centraal en onze collega-makelaars iedere dag in jouw mailbox.

Neem contact met ons op

Direct van start met jouw aankoopmakelaar? Neem dan snel contact met ons op. We komen vaak al binnen 24 uur bij je op de koffie voor een kennismakingsgesprek.

AFSPRAAK MAKEN MET EEN AANKOOPMAKELAAR

Eerst even de wateren testen voordat je met ons in zee gaat? Plaats dan alvast je eerste, gratis zoekopdracht. Je ontvangt dan het aanbod van Centraal en onze collega-makelaars iedere dag in jouw mailbox.

Maak snel een afspraak

Onze makelaars

Rene van Westerop

Makelaar

Nick Klaassen

Verhuurmakelaar

Ervaringen klanten

Rene did a superb job in helping us secure the perfect home. He was extremely helpful, responsive and most importantly, gave us the advice we needed to close the deal. I highly recommend Rene.
Dhr. Bryan, Funda Score 10/10
Zeer goed, van begin tot einde.. Er werd snel geschakeld en goed onderhandeld. Communicatie verliep vlot, een erg fijne zakelijke sparring partner.
Dhr. Spiro , Funda Score 10/10
Hele prettige samenwerking gehad met Centraal Makelaardij. Zij hebben mij geholpen aan m’n droomwoning! Zou in het vervolg weer gebruik maken van de aankoopmakelaar service!
Dhr. van Luit, Funda Score 10/10

Werkwijze Centraal Makelaardij

Benieuwd wat je kunt verwachten met Centraal Makelaardij als aankoopmakelaar? Lees hier meer over onze werkwijze.

1. Kennismaking

Het is voor jou minstens zo belangrijk als voor ons dat we met een goed gevoel van start gaan. Daarom maken we graag eerst kennis met je voordat we beginnen.

2. Zoekstrategie

Jouw nieuwe huis vinden we het snelst als we weten waar je naar zoekt. Jouw wensen vragen wij uit, zodat we gericht te werk kunnen gaan voor je.

3. Bezichtigen

Is er een match voorbij gekomen? Dan komen we direct in actie. We plannen de bezichtigingen voor je in en komen uiteraard mee om samen het huis te bekijken.

4. Keuren

Valt de woning in de smaak? Dan kun je ervoor kiezen om enkele zaken te laten keuren. Wij adviseren welke keuringen belangrijk zijn en welke niet, en helpen je de juiste partijen te vinden.

5. Bieden

Dan komt het spannende moment: het bod. Jij bepaalt uiteraard wat je biedt, en wij adviseren je vanuit onze kennis van de markt. Zo bied je altijd de juiste prijs.

6. Financieren

Is je bod geaccepteerd? Dan is het tijd om de financiering rond te krijgen. Samen zorgen we ervoor dat alle benodigde financiële stukken aanwezig zijn.

7. Juridische zaken

Als alles akkoord is, verzorgen wij ook de juridische afhandeling van het koopcontract.

8. Oplevering en notaris

De dag van de oplevering is aangebroken. Op die dag kun je rekenen op het samen doornemen van de oplevering. Als je tevreden bent, kun je jouw handtekening gaan zetten bij de notaris. Zo verzegel je jouw nieuwe woning en ben jij de eigenaar!

Uiteraard heb je ook regelmatig contact met je aankoopmakelaar tussen de fases door.

Blogs

Neem contact met ons op