Verhuur je huis snel met verhuurmakelaar Centraal Makelaardij

Realiseer snel de ideale verhuur van jouw huis in Haarlem, Amsterdam of omstreken. Door jouw woning perfect in de markt te zetten met uniek fotomateriaal en treffende beschrijvingen, presenteren wij jouw vastgoed als bijzondere parel in de regio. Klaar om bezichtigd te worden.

Centraal Makelaardij heeft een groot en kwalitatief netwerk van geschikte huurders. Met dat netwerk kunnen wij als verhuurmakelaar snel potentiële huurders matchen met jouw woning. Wij zijn betrokken bij zowel verhuurder als huurder om doeltreffende onderhandelingen te realiseren. Zo weten beide partijen precies waar ze aan toe zijn als ze aan de huurperiode beginnen.

Wat wordt jouw verhuurstrategie?

De eerste stap die we zetten voor de verhuur van jouw woning, is samen je verhuurplan uitstippelen. Elk huis is immers anders, en elke verhuurder heeft zijn eigen wensen en verwachtingen. Om daar zo goed mogelijk op in te spelen stellen we samen jouw verhuurstrategie op. Hebben we die op papier? Dan nemen we alles voor de verhuur uit handen voor je.

Jouw huis zetten we goed in de markt door een sterk marketingplan te realiseren. Op onze website, Funda, Pararius en andere relevante woningwebsites krijgt jouw huis een eigen plekje. Met professioneel fotomateriaal en treffende beschrijvingen nodigen we de kijkers uit om een bezichtiging te plannen.

Ook promoten we jouw huurwoning onder collega’s en via onze social kanalen. Uiteraard zetten we ook ons eigen netwerk in om een geschikte huurder te vinden. Zoekt iemand een woning, dan kunnen zij in elk geval niet om ons heen!

De verhuur van jouw woning zorgeloos realiseren? Maak een vrijblijvende afspraak met ons. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en één van onze verhuurmakelaars neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Maak snel een afspraak

Centraal Makelaardij als jouw verhuurmakelaar

Of je nu een appartement, woonhuis of villa wilt verhuren, met Centraal Makelaardij als jouw verhuurmakelaar in Haarlem, Amsterdam en omstreken realiseer je het goed en snel. Met meer dan 15 jaar ervaring vinden wij een oplossing die past bij jouw wens, of dat nu gedeeltelijke of volledige ontzorging is.

Maatwerkadvies

Heb je advies en ondersteuning nodig voor de verhuur van je woning? Dan helpen wij je graag verder met maatwerkadvies.

Dit regelen we voor je:

 • Optimale verhuurbaarheid
 • Huurprijsbepaling
 • Marketingstrategie
 • Onderhandelingen met kandidaat huurders
 • Huurovereenkomst conform wet- en regelgeving

Waar kun je op rekenen qua huurprijs?

Dat hangt af van een aantal factoren:
 • Het type huis
 • Jouw wensen
 • Woonoppervlakte
 • Ligging en omgeving
 • Het afwerkingsniveau
 • De staat van onderhoud

Bepalen we de huurprijs, dan houden we rekening met al deze factoren en meer. Zo komen we uit op een huurprijs die past bij de markt, jouw woning en de toekomstige huurder.

Wat kost jouw verhuurmakelaar?

Uiteraard zijn onze tarieven marktconform en passend bij de regio’s die we bedienen. Benieuwd waar je aan moet denken qua kosten? We bespreken het graag met je. Neem contact op met ons team.

Blogs

 • Wanneer u een woning wilt gaan verhuren, is het van belang om goed op de hoogte te zijn van de regels rondom het betalen van belasting. Er zijn namelijk verschillende situaties mogelijk, afhankelijk van hoe u de woning gaat verhuren. In dit blogartikel vertellen we u alles over hoeveel belasting u moet betalen als u een woning verhuurt, en welke regelingen er gelden voor particuliere verhuurders.

  Gepubliceerd op: 08-15-2022

 • Als u op zoek bent naar manieren om wat extra geld te verdienen, kan het verhuren van uw huis een geweldige optie zijn. Er zijn echter een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u begint. In deze blogpost bespreken we 10 tips om uw huis veilig en efficiënt te verhuren.

  Gepubliceerd op: 06-29-2022

 • Wilt u uw huis met hypotheek verhuren? Het kan, maar er zijn wel een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. In deze blog leggen we uit wat de regels zijn, of u uw huis kunt verhuren zonder toestemming van de bank, waarom veel geldverstrekkers geen toestemming voor verhuur verlenen en ook nog wat de voor- en nadelen van verhuren met hypotheek zijn.

  Gepubliceerd op: 04-03-2022

Neem contact met ons op